Weerbaarheidstraining

WEERBAARHEIDSTRAINING KINDEREN


ALS KIND STEVIG IN JE SCHOENEN STAAN

NR SPORTS is vanaf heden gestart met de weerbaarheidstraining voor kinderen. De training bestaat uit een combinatie van technieken uit verschillende vechtsporten, zodat het kind leert hoe hij of zij zich kan verdedigen in vervelende situaties. Daarnaast werken we ook aan de sociaal-emotionele ontwikkeling. We leren het kind met woorden en via lichaamstaal te reageren op ongewenst gedrag.

Elk kind ontwikkeld op zijn eigen manier en niveau, hier houden we rekening mee. We leren kinderen op een speelse manier de technieken aan van de diverse vechtsporten. De funfactor staat bij deze training in een hoog vaandel.

FUN, DISCIPLINE, RESPECT, UITHOUDINGSVERMOGEN EN KRACHT

De kinderen leren beter voor zichzelf op te komen en gewoon lekkerder in hun vel te zitten. Van zelfvertrouwen wordt je kind ook weerbaar(der). Kinderen die weerbaar zijn, kunnen hun grenzen goed aangeven en durven voor zichzelf op te komen.

Heb jij een kind die wat weerbaarder kan zijn? Meld hem/haar aan of vraag meer informatie aan bij Nick Rauwerda. Laat je kind beginnen met een proefles en ervaar hoe goed deze les voor jouw kind is.

LET OP: wat we leren in de sportschool mag uitsluitend als verdediging worden toegepast in noodsituaties. Je bent niet meer welkom als je deze regel niet nastreeft.

 Leeftijd: 5 – 10 jaar

TARIEVEN

 

 


TRAINER WEERBAARHEID KINDEREN

NICK RAUWERDA – EIGENAAR/TRAINER

IK WORD LIEVER GEHAAT VOOR WIE IK BEN, DAN DAT IK WORD GELIEFD VOOR IEMAND DIE IK NIET BEN. IEMAND ANDERS WILLEN WORDEN IS EEN ZONDE VAN JEZELF.

– KURT COBAIN –

DIRECT LID WORDEN EN STARTEN MET DE WEERBAARHEIDSTRAINING?

DIRECT ONLINE LID WORDEN!

JOUW KIND EEN WEERBAARHEIDSTRAINING laten volgen?

SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN GRATIS PROEFLES!

IMPRESSIE WEERBAARHEIDSTRAINING KINDEREN