Teamuitje/kinderfeest

Teamuitje/Kinderfeestjes bij NR Sports


LEUKE ACTIVITEITEN OP EEN SPORTIEVE MANIER.

Wil jij als team of met een kinderfeest een sportief uitje? Gewoon een keer wat anders dan normaal? Dan zijn er verschillende trainingen die dit mogelijk maken bij NR Sports!

CIRCUIT TRAINING
Dit circuit zal op de desbetreffende sport worden aangepast door middel van fitness gerelateerde oefeningen die bijdragen aan het verbeteren van bijvoorbeeld uithoudingsvermogen, snelheid, coördinatie en kracht. Of als het geen sport team is gewoon een leuk en uitdagend circuit.

KICKBOXTRAINING
Een uitdagende training waarbij je als team/kinderfeest je grenzen goed kan verleggen en waarbij doorzettingsvermogen en discipline belangrijke factoren zijn. Daarnaast is het goed voor de vechtlust die je als team nodig hebt om wedstrijden te winnen. Tijdens deze training leer je de basis stoot- en trap technieken van het kickboxen. Er word natuurlijk rekening gehouden met de desbetreffende leeftijd. De funfactor staat tijdens deze training natuurlijk centraal.

BOOTCAMPTRAINING
Een leuke uitdagende outdoor training waarbij er voornamelijk oefeningen met het eigen lichaamsgewicht worden gedaan en waarbij teamwork centraal staat. Tijdens deze training wordt het uithoudingsvermogen en kracht flink op de proef gesteld.

Tarieven

Prijs op aanvraag. We bespreken graag de mogelijkheden.


EIGENAAR NR SPORTS

NICK RAUWERDA – EIGENAAR/TRAINER

We denken graag mee in de mogelijkheden en activiteiten op maat. Een geslaagde dag voor elk kind!

SPORTIEF TEAMUITJE/KINDERFEESTJE OP MAAT?

WE BESPREKEN GRAAG DE MOGELIJKHEDEN!

IMPRESSIE KINDERFEESTJES