Kickboxen

Kickboxen


Versla je tegenstander met techniek, snelheid en kracht.

De groepstraining kickbox is gebaseerd op het aanleren en verder verbeteren van de kickbox techniek. Een uitdaging? Ja zeker! Door de verschillende trap- en stoot technieken eigen te maken, ontstaat de ultieme manier om even stoom af te blazen.

De training bestaat uit een uitgebreide warming-up. Daarna worden er allerlei stoot- en trap combinaties uitgelegd. Deze worden uitgevoerd op de handschoenen van je sparringspartner. Tijdens de kickbox training wordt er gespard. We delen hierbij de groep in jeugd en volwassenen. Tijdens de spar sessie wisselen we regelmatig van partner, zodat iedereen van elkaar kan leren. Veiligheid staat voorop, daarom zul je altijd begeleid worden en feedback krijgen op je prestatie. De training eindigt met een uitgebreide cool down.

Tijdens de training zul je naast het werken aan de kickboxtechniek ook aan conditie en pit. Wil je graag een keer komen mee trainen? Kom dan vrijblijvend een gratis proefles volgen. Kijk op het lesrooster voor de mogelijkheden.

NR sports heeft een eigen wedstrijdgroep. De wedstrijdgroep is voor zowel jeugd als volwassenen mits je écht hard traint. We sturen je niet zo maar de ring in. Alleen als jij er klaar voor bent en gaat voor winst! Bekijk hier het schema voor de tijden.

Leeftijd: vanaf 13 jaar

Tarieven

 

 


KICKBOX TRAINER

NICK RAUWERDA 

IN THE MIDDLE OF
DIFFICULTY
LIES
OPPORTUNITY

ZELF AAN DE SLAG MET KICKBOX?

SCHRIJF JE IN VOOR EEN GRATIS PROEFLES

Impressie van de kickbox training