Kickbox 1-1 training

1-1 KICKBOX


1-1 KICKBOX PERSONAL TRAINING

Ben jij een ondernemer uit de omgeving Heusden? Of ben je een kind dat onzeker is, gepest word of fysiek sterker moet worden? Dan is dit iets voor jou!

Wanneer je een zeer drukke onderneming hebt dan is stoom afblazen en ontspanning een must. Vaak doen ondernemers dit te weinig! Ze leven voor hun zaak en vergeten hun eigen lichaam en vitaliteit. Wat uiteindelijk ten koste gaat van hun energieniveau en gezondheid.

Kinderen worden vaak onnodig lang gepest en durven niet goed voor zichzelf op te komen. Dit hoeft niet en moet stoppen! Fysieke training & mentale groei draagt hier een goede steen aan bij!

Stress verlagend

Ongeremd tegen wat pads en boxzakken aanslaan heeft dan ook een stres verlagend effect en verhoogt je energie niveau aanzienlijk. Je bent in staat alles wat opgekropt zit los te laten.

Juist bij mensen die een leidinggevende functie hebben kan Kickboxen een goede bijdrage leveren, omdat je als ondernemer ook moet incasseren, uitdelen, anticiperen en reageren.

Sterk in je schoenen staan

Als kind is het zó belangrijk om zelfverzekerdheid uit te stralen en om sterk in de schoenen te staan in hun omgeving.
Wanneer ze een fysiek sterk lichaam hebben en dit uitstralen is de kans zoveel malen kleiner dat ze gepest worden.

Vaak kan je na een intensief uur Kickboxen weer alles helder in je hoofd hebben. De rust is wedergekeerd en je kan er weer tegen aan! Je hebt maar 1 lichaam en daar moet je het mee doen! Kinderen leren om door te zetten wanneer het tegen zit en om voor zichzelf op te komen in situaties waarin dit nodig is.

Daarnaast is het natuurlijk een leuke & uitdagende sport waarin je uiteindelijk zelfs wedstrijden kan gaan doen. Ik heb 6 jaar ervaring met het geven van Kickbox training in groepsverband en met 1-1 personal training. Ik beoefen de sport vanaf mijn 18e en wil het jou graag laten ervaren en je helpen om jou probleem op te lossen!

Voor elk type mover

Voor elke type mover kan er een programma op maat worden aangeboden! Zelfs zonder enige ervaring in vechtsport maar ook voor de gevorderde sporter. Beide trainingen zijn uitdagend en leuk. Heeft u interesse en wilt u wat extra informatie neemt u dan snel contact op door middel van onderstaand contact formulier. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar!

 

TARIEVEN

  • Op aanvraag

1-1 KICKBOX TRAINER

NICK RAUWERDA – PERSONAL TRAINER

TO DO ANYTHING TO A HIGH LEVEL, IT HAS TO BE TOTAL OBSESSION.

– CONOR MCGREGOR –

ZELF EEN 1-1 KICKBOX TRAINING ERVAREN?

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE.

IMPRESSIE 1-1 KICKBOX/MUAY THAI