Stephanie Ribeiro Pinho

Stephanie NR SportsStephanie Ribeiro Pinho

Stephanie – PT & Small group trainer

Even voorstellen!

Mijn naam is Stephanie Ribeiro Pinho ik ben 32 jaar en mijn roots is Portugees.

Momenteel ben ik filiaal manager bij Sting studios in ‘s-Hertogenbosch voor 32 uur in de week. Voorheen heb ik jaren bij de Sting gewerkt en daarna een tijdje bij Shoeby. Uiteindelijk toch weer bij Sting beland met een leiding gevende functie.

Sinds 2 jaar ben ik veel bezig met fitness / sporten en train ik ongeveer 3x per week. Dit doe ik met veel plezier en dit geeft mij een veel voldoening en energie! Ik train wekelijks bij mijn vriend (Nick Rauwerda) op de sportschool NRsports.

Als vrouw sterk, energiek en zelf verzekerd in je schoenen staan is niet vanzelfsprekend. Een fit lichaam creëren door middel van sport kan hier 100% aan bijdragen om energieker en sterker te worden.

Elke vrouw kan sterk en zelfverzekerd zijn

De focus ligt bij mij dan ook op het helpen van vrouwen! Want in mijn ogen hoort elke vrouw sterk en zelfverzekerd in haar schoenen te staan en haar doelen te bereiken! WE WOMEN! Ik heb inmiddels al 2 opleidingen afgerond en blijf mij natuurlijk continu verder ontwikkelen om jouw op een goede maar leuke manier te helpen!

Laten we kennismaken

Ik bied verschillende mogelijkheden zoals small group training, personal training en duo training. Lijkt het jou interessant om met mij in contact te komen? Dat kan door middel van het contact formulier!


Diploma’s

  • AALO FITNESS TRAINER LEVEL 1
  • AALO SMALL GROUP TRAINER

Contact

Email: info@nrsports.nl